Van valakinek Sony Ericsson Xperia x10 (Rachael) telója?
Figyelt kérdés
külső borítása milyen, nagyon karcolódik? mit gondoltok erről a mobilról,szerintetek miért jó ill, miért nem?2010. márc. 14. 11:17
1/1 anonim válasza:
Én személyesen nem ismerem Rachelt, de elég sok jót hallottam felőle. (Youtube-on meg tudod nézni) Jól hasznosítja az android rendszert, sok minden letölthető rá, 8,1Mpixeles a kamerája ami nem kevés. Másodlagos kamerája is van. A megjeleníthető színek száma 65K (Szerintem egy ekkorától elvárható lenne a 16millió, de így is szép színes)480 x 854 pixeles a kijelzője ami viszont nagyon jó. Rezisztív érintőkijelzős, tehát igenis meg kell nyomni, nem csak cirógatni, azt a nem kicsi kütyürét. Jól reagál a döntésekre (Lehet rajta repülős játékot játszani :PP) Összességében, egy nagyon jó telefon (Ideje volt már a Setől) De szerintem, az árát nem éri meg.
Ennyiért jobb telefont is kapsz, a HTC-ket érdemes megnézegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!