Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem ismeri fel a gép a...

Miért nem ismeri fel a gép a telefont (kábellel)?

Figyelt kérdés

letöltöttem a drivert, a kábelem működik, de mégsem ismeri fel a gép a mobilt :S

légyszi segítsetek

mit kéne csinálnom?

2010. márc. 14. 00:48
 1/8 anonim ***** válasza:
6%

Milyen gép, b+??? Turmixgép? Kávédaráló? Cséplőgép, wazze???

Milyen telefon???

Milyen OS???

stb...

2010. márc. 14. 04:00
 2/8 anonim ***** válasza:

velem ugyanez történt, a gépem újratelepítésekor (SGH U800-asom van, amit az újratelepítés előtt a telepítő CD nélkül is simán futtatni tudtam).

megnéztem a beállítások / rendszer / eszközkezelőben a rejtett fájlok megmutatása nézetben, hogy nem hiányzik-e vmi, és ott láttam, hogy két fájl nem működik rendesen (.sys file).

most megbeszéltem a sráccal, aki újratelepítette a gépemet, hogy majd skype-on megmondja, mit csináljak :) vhonnan a drivert fel kell telepíteni (csak furcsa, hogy a lemezről mégsem megy...)

2010. márc. 14. 06:28
 3/8 anonim válasza:
27%
Fiatalok, sajnos a samsung telefonok, már csak ilyenek, amúgy az elsőnek igaza van, ez igy nem kérdés, illetve lófütty az info.
2010. márc. 14. 08:27
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

3. válaszoló, ennek semmi köze a samsunghoz... mindenki vegyen olyan telefont, amely az igényeinek megfelel. Én speciel ki nem állhatom a Nokiát, de nem fikázom a Nokiásokat.

Teljesen nyilvánvaló volt, hogy számítógépről beszél a kérdező, még ha nem is fejezte ki magát pontosan.

2010. márc. 14. 08:30
 5/8 anonim ***** válasza:

???

omg.

ahogy írtam, xp oprendszeren, újratelepítés előtt simán telepítő cd nélkül tudtam a telefont kezelni (zenéket ki-bepakolni, fotókat szintén). most meg nem ismeri fel az eszközt, hanem fényképezőgépnek látja, és nem nyitja meg. ennyi. a driverek közül 2-t újra kell telepíteni, ennyi.

a primitív megjegyzéseidre meg nem vagyok kíváncsi. én mind itt, mind máshol mindig normális hangnemben beszélek.

2010. márc. 14. 09:04
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
Amikor rádugod a telefont a pc-re a telefon képernyőjén választhatsz hogy milyen formában szeretnéd használni!Ott valószinüleg a rosszat választod ki!
2010. márc. 14. 09:34
 7/8 anonim ***** válasza:
kedves előző: igen, ez is lehetséges hiba. nálam, sajnos, az újratelepítést követően ez nem vezetett megoldáshoz.
2010. márc. 14. 11:12
 8/8 anonim válasza:
Lehet rosszul érintkezik valami az usb kábelben, nálam az volt a baj
2015. szept. 27. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!