Miért nem ismeri fel a gép a telefont (kábellel)?
letöltöttem a drivert, a kábelem működik, de mégsem ismeri fel a gép a mobilt :S
légyszi segítsetek
mit kéne csinálnom?
Milyen gép, b+??? Turmixgép? Kávédaráló? Cséplőgép, wazze???
Milyen telefon???
Milyen OS???
stb...
velem ugyanez történt, a gépem újratelepítésekor (SGH U800-asom van, amit az újratelepítés előtt a telepítő CD nélkül is simán futtatni tudtam).
megnéztem a beállítások / rendszer / eszközkezelőben a rejtett fájlok megmutatása nézetben, hogy nem hiányzik-e vmi, és ott láttam, hogy két fájl nem működik rendesen (.sys file).
most megbeszéltem a sráccal, aki újratelepítette a gépemet, hogy majd skype-on megmondja, mit csináljak :) vhonnan a drivert fel kell telepíteni (csak furcsa, hogy a lemezről mégsem megy...)
3. válaszoló, ennek semmi köze a samsunghoz... mindenki vegyen olyan telefont, amely az igényeinek megfelel. Én speciel ki nem állhatom a Nokiát, de nem fikázom a Nokiásokat.
Teljesen nyilvánvaló volt, hogy számítógépről beszél a kérdező, még ha nem is fejezte ki magát pontosan.
???
omg.
ahogy írtam, xp oprendszeren, újratelepítés előtt simán telepítő cd nélkül tudtam a telefont kezelni (zenéket ki-bepakolni, fotókat szintén). most meg nem ismeri fel az eszközt, hanem fényképezőgépnek látja, és nem nyitja meg. ennyi. a driverek közül 2-t újra kell telepíteni, ennyi.
a primitív megjegyzéseidre meg nem vagyok kíváncsi. én mind itt, mind máshol mindig normális hangnemben beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!