Pénteken letöltöttem az IOS 9-et IPhone 5S-re! Mit lehetne tenni a lassúságával?
Figyelt kérdés
Sokkal lassabban tölti be az oldalakat mint az IOS 8.4.1!!Ma lefagyott 10mp!!Ekkor mit lehetne csinálni??2015. szept. 21. 20:37
1/2 anonim válasza:
restore általában megoldja, ajánlott főverzióknál csinálni, bár én sem szoktam, most kivételesen mégis megtettem, mert 9.1 public beta fenn volt, és sikerült is rámenteni a bizt. mentésre, de jót tett...iPad mini 2-esem hasít, pedig tele van most is, 2 giga szabad helyel, de azért észrevehető, újkora óta nem is volt csinálva restore :D
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. szept. 21. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!