Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Bugos az IOS 9 Iphone 5s...

Bugos az IOS 9 Iphone 5s verziója?

Figyelt kérdés

Kérlek csak akkor írjatok ha 5s telefonotok van és nem a beta verzióra frissítettétek, hanem a most megjelent kilencesre.

Tapasztalatokat is írhattok.

Köszi.

2015. szept. 21. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Bugosnak nem mondanám, hacsak az nem számít annak, hogy bizonyos helyeken a rendszer angol nyelvű üzenetekkel, ablakokkal szórakoztat, miközben nem angol nyelvre van állítva a rendszer. Kb. ez az, amit észrevettem.

Ja, és a főképernyőről indított kereső (amikor "lehúzod a kijelzőt" - de nem az értesítő sávon) az bizony akad. De ahogy elnéztem, ez nem bug, fícsör, mert 6-oson is ilyen (pedig csak bírja CPU/GPU-val).

A hivatalos F1 alkalmazás widget-je nem működik, amúgy alkalmazás hibát sem találtam (mondjuk nem használok valami sokat).

Összességében rendben van/lesz.

2015. szept. 21. 20:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, te mikor frissítetted? és hányas gb-os az iphopneod? 16/32/64 ?
2015. szept. 21. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem i5s-sem van és van benne bug. Meg lag. Nem soká viszont tuti jön rá update. Pl hiba, hogy magától megállította a spotify lejátszást (persze lehet h a füles szar), illetve az is bug, hogy EZcastra nem lehet vele Airplayezni (ez is lehet hogy az app hibája, mert nem lámogatja a 9-et, de lehet hogy ios). Amúgy meg tényleg sok a lag.
2015. szept. 23. 16:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Végre frissítettem az 9.0.2-re és jól működik. Bár amikor kiírta, hogy "slide to upgrade" megfagyott bennem a vér.

[link]

de szerencsére tovább ment, jól müxik. :D Slideoltam és tette a dolgát.

2015. okt. 5. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!