Bugos az IOS 9 Iphone 5s verziója?
Kérlek csak akkor írjatok ha 5s telefonotok van és nem a beta verzióra frissítettétek, hanem a most megjelent kilencesre.
Tapasztalatokat is írhattok.
Köszi.
Bugosnak nem mondanám, hacsak az nem számít annak, hogy bizonyos helyeken a rendszer angol nyelvű üzenetekkel, ablakokkal szórakoztat, miközben nem angol nyelvre van állítva a rendszer. Kb. ez az, amit észrevettem.
Ja, és a főképernyőről indított kereső (amikor "lehúzod a kijelzőt" - de nem az értesítő sávon) az bizony akad. De ahogy elnéztem, ez nem bug, fícsör, mert 6-oson is ilyen (pedig csak bírja CPU/GPU-val).
A hivatalos F1 alkalmazás widget-je nem működik, amúgy alkalmazás hibát sem találtam (mondjuk nem használok valami sokat).
Összességében rendben van/lesz.
Végre frissítettem az 9.0.2-re és jól működik. Bár amikor kiírta, hogy "slide to upgrade" megfagyott bennem a vér.
de szerencsére tovább ment, jól müxik. :D Slideoltam és tette a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!