Szerintetek vegyek Iphone 6-ot vagy várjam meg az Iphone 6s-t?
Ez egy örök dilemma. Mire megjön az iPhone 6s, és az ára is elfogadható szintre kerül, addigra ott leszünk pár hónapra az 7-es bejelentéstől, és azon fogsz filózni, hogy vedd meg a 6s-t vagy várj a 7-esre (és kezdődik az egész elölről).
Az egész szerintem attól függ, hogy mennyi pénzed van. Ha amint megjelenik a 6s meg tudod venni, akkor miért ne, ha viszont a megjelenés után elkezdesz arra várni, hogy a 6s ára emberi szintre kerüljön, esetleg kell a telefon most, akkor egy 6-os sem rossz választás, nincs a kettő között fényévnyi különbség.
Szia,
Erre nehéz úgy véleményt megfogalmazni, hogy nem tudom számodra mi fontos egy telefonban. Nekem pl. egy iphone 5s telefonom van, nekem épp azt tetszik benne, hogy kicsi a kijelző így kényelmesen elfér a zsebemben és nagy a tárhelye (64gb).
Ha te pl. sokat fotózol, videózol akkor várd meg a 6s-t.
A9-es proci van benne A8 helyett és kétszer annyi ram, vagyis 2gb.
Tehát röviden, ha játszani és fotózni szeretnél, akkor megéri a pénzét, de ha csak hétköznapi használatra vennéd akkor elég a sima hatos is.
Mellesleg ezt a linket nézd át és döntsd el te, hiszen az értékrend mindenkinél más és más.
Remélem tudtam segíteni
Szerintem mindenképp 6s-t vegyél.
128 gb-osat mert ha 4K-s videókat akarsz készíteni és nem csupán fotózni akkor a 32 gb-os biztosan nem lesz elég, még a 64 gb-os is csak nyüszítve és általában 10-15% az árkülönbség közöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!