IPhone 4s szoftverhiba?
Figyelt kérdés
Körülbelül egy hete elkezdett a telefonom rendszersen kilépegetni az alkalmazásokból, időnként meg is fagyott néhány másodpercre és nem is igen reagált azalatt semmire.
Tegnap frissítettem az IOS 9-re (tudom, hogy nem kellett volna, de ha már támogatja a 4s-t, akkor sztem logikus, hogy semmi gond nem lesz és mert gondoltam, hátha megoldja valamennyire ezt a kilépegetést..), lényeg, hogy a gond továbbra is fenn áll (csináltam teljes restore-t is, de akkor is csinálja). Nem értem, mi lehet a gond, sima szoftveres baki vagy esetleg komolyabb? Alig fél éves a telefon..
2015. szept. 21. 19:10
1/1 anonim válasza:
Az újabb softwareket nehezebben bírják a régebbi kézsülélékek, szerintem ez lehet a gond,, nekem is csinálta még az ipad minim, sajnos, újabbra kell cserélni és akkor megoldódik. Tudom sovány vigasz, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!