Van valaki aki ért a samsung okostelefonokhoz?
van egy samsung galaxy mini telóm(több mint 3,5 éves) nem rég vissza kellett állítanom a gyári beállításokat mert nem töltött be. Azóta folyton csak baj van vele, nem lehet programokat letölteni mert azt írja hogy nincs elég hely hozzá pedig eddig rajta voltak azok a programok. folyton lefagy a messenger, az origo még az ébresztő óra is, és mindig azt írja hogy android ezen meg ezen része leállt. Sms-t se fogad már azt írja az üzenetek tára megtelt pedig egy darab üzenet sincs. Lehet tenni még valamit a mobilért vagy esetleg vigyem be egy samsung szervizbe?
köszönöm előre a válaszokat
Vegyél tőle érzékeny búcsút, és temesd el tisztességgel.
A Galaxy Mini már a megjelenésekor sem számított jó telefonnak, azóta ráadásul jócskán el is avult.
Szervizeltetni nem érdemes, mert a javítás többe kerülne, mint egy új telefon, a végeredmény pedig egy ugyanolyan elavult szarkupac lenne, ami 1 hét után ismét elkezdene fagyni.
Tehát a megoldás egy új telefon.
Dobd ki.
Többet kérnének érte mint amennyibe kerül szervízben.
Előtte azért próbálj rá hogy hangerő fel+home nyomvatart, bekapcsol, elvileg bejön egy menü, itt minden létező törölhető dolgot törölj, resetelj, wipe olj.
Igazából így állítasz vissza gyárira mindent.
Ha az sem segít és a szervíz 5.000.- nél többet kérnek érte akkor dobd ki.
"elviszed egy tisztességes szervizbe"
Olyat hol talál?
ma 12:44
Van. Én pl ismerek olyan GSM-est, ahol korrektek. És nem egyszeri tapasztalat.Az Alléban lévő Samsungosokról is hallottam jó pár dícsérő véleményt.
Sajnos az ő ideje lejárt, ugye a frissített alkalmazásokat, ő már nem bírja,a Samsung-sőt bármilyen más- szerviz egyenesen felesleges,többe kerülne a javítás mint egy új telefon-már ha foglalkoznak vele. Ha új telefonban gondolkodsz, ragaszkodsz az androidhoz mindenképpen?
Csak a saját tapasztalatomat elmondva, 30-40 ezres kategóriában nem a legjobbak, én egy 40K-es Prestigio dual sim-es tepsivel jártam meg-fél évet bírt.
Azóta kettő Windowsos Nokia gazdája vagyok, megmondom őszintén én elégedett vagyok velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!