Szerintetek szar?
Figyelt kérdés
Az sony xperia telefonon design a kedvencem, de a z5 nektek is egy csalódás? Csúnya, sokkal vastagabb és szögleresebb stb...2015. szept. 21. 07:30
1/3 anonim válasza:
Személy szerint jobban tetszik mint az eddigiek, decemberben készülök venni egyet, kivancsi vagyok, hogy sikerült megoldani a hőelvezetést, fórumokat majd végigböngészem, ha nem akkor még várok a z6 ra :-D a z3-as óta csak várok, z1 -esem van
2/3 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az ízlése! Nekem például kinézetre nagyon bejön, pont az ilyen szögleteset szeretem telefonokban, az olyan férfiasan elegáns. Viszont én nem vettem észre, hogy annál is szögletesebb lenne, mint amit eddig megszoktunk az Xperiáktól!
De a kinézet szerintem akkor is az utolsó szempont, ami számít, sokkal fontosabb egy telefon tudása! És igen, talán az egyetlen hiba pont itt van: a processzor! A Snapdragon 810-es köztudottan nagyon forró lesz már rövid használat után, nem tudom, hogy ebben már a javított változat van, vagy esetleg a Sony megoldotta-e megfelelően a hőelvezetést, de én inkább nem kockáztatnék, vannak más hasonlóan szuper telefonok is!
3/3 anonim válasza:
Ha jol tudom ebbe mar a javitott snapdragont tettek 2 hűtőcsővel ugyh vagy sikerült nekik negoldani vagy ebbe is beletör a bicskajuk, azert varok inkabb, hogy vegyék meg es olvasgatok, hogy melegszik-e vagy mi van vele, sonyval megvagyok elégedve a k810 es óta csak sonyaim vannak ugyh negvagyok elegedve a keszülékeivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!