Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Feltöltő kártyára ha nem...

Feltöltő kártyára ha nem töltök egy évig, utána megszűnik? Vagy csak a rátett összeg jár le, de a szám marad és lehet rá megint tölteni?

Figyelt kérdés
2015. szept. 20. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Megszűnik, utána már nem lehet feltölteni és felhívni sem tudnak, mivel már nem fog élni a szám
2015. szept. 20. 16:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Több lépcsőben szűnik meg. Előbb elveszik az egyenleg, utána egy idő után a kártya is megszűnik. Én jártam már úgy, hogy az egyenleg lejárta után aktiváltam vissza, de szolgáltatónként változik, hogy mennyi időről van szó.
2015. szept. 20. 17:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Domoinónál vajon hogy van? Ha megszűnt, de rátöltök, a pénz nem vész el, kiír valami hibát?
2015. szept. 20. 20:07
 4/4 Neuhauser László ***** válasza:

TELEKOM:

*102# HÍVÁS

Kiírja, hogy meddig használható fel az egyenleg

Lejáratkor nullázódik, fel leszel függesztve, és onnan számítva 90 napod van feltölteni

Ha feltöltöd, akkor azonnal ismét aktív lesz és tudsz beszélni

Ha nem töltöd fel és lejár ez a 90nap is, akkor utána kivopnják a számot a forgalomból, a kártya végleg lejárt lesz, nem aktiválható újra

(később pedig a számodat megkaphatja valaki más :) )

2015. szept. 30. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!