Szerintetek melyik telefon a legjobb ár érték arányban? (alul felsorolok párat és légyszi azok közül)
Figyelt kérdés
Lg g4 Oneplus2 Htc one m8 Legyszi először ezek közül adjatok tippet és utána írjátok légyszi meg, ti milyet vennétek, milyenetek van, szeretitek-e stb.2015. szept. 19. 13:29
1/6 anonim válasza:
Ezek közül szerintem csak az Lg g4 éri meg a többi nem.
2/6 A kérdező kommentje:
Szerinted a oneplus2 miért nem?
2015. szept. 19. 15:58
3/6 A kérdező kommentje:
Csak mert 45k a különbség...és ezért nem érdemes inkább oneplus2 -t venni...?
2015. szept. 19. 16:09
4/6 anonim válasza:
Nem csak azért, azért is mert jobb a kamerája is és belsőleg is nagyobb a teljesítménye.
5/6 A kérdező kommentje:
De engem az izgat, hogy 1.a oneplustwo-t tudom e szervizbe vinni.
2.melyik lesz tobb ideig hasznalhato, azaz mikor kell azutan ujat vennem...ez nagyon fontos( persze anelkul h akadna szoval irhattok 8 evet de akkor azalatt a pl. 6 evben 5perc alatt hozza be a nevjegyzeket...
2015. szept. 22. 07:15
6/6 A kérdező kommentje:
Legyszi valaszt arra, amit eddig irtam(ketto db.kerdes)
2015. szept. 22. 07:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!