Van egy Motorola Moto G2 telefonom, amin 5. 0.2 van, folyton újra kell indítani, hogy ne legyen túl lassú. Mit tegyek, hogy ne kelljen?
Figyelt kérdés
2015. szept. 18. 09:37
1/2 EpicnessOnSquare válasza:
Szerintem baromi sok alkalmazás fut folyamatosan a háttérben. Jelenleg én két telefont használok - inkább egyet, a második csak tartalék, amit folyamatosan feltöltök, de nem igen használok - A tartalékom egy első szériás Moto G (Nem gyári ROM-al, de 5.0.2 szintén) és nálam teljesen simán működik, nem akadozik, de gyakorlatilag egy teljesen tiszta ROM, van rajta Facebook, Twitter, Snapchat + a gyári dolgok. Hasonló 1 GB RAM-al rendelkező telefonok esetén javaslom hogy zárd be a háttérben futó alkalmazásokat, ha meg root-olva is van, akkor tölsd le a Greenify nevű alkalmazást, amivel a háttérfolyamatokat teheted alvó állapotba, így nem is merülsz gyorsan és gyors is marad a telefonod:) Amúgy ajánlom hogy add valamelyik családtagnak és vegyél egy 2GB RAM-al rendelkező telefont, manapság már sokkal olcsóbbak, és Android alá az a minimum amivel jó felhasználói élményt érhetsz el.
2/2 A kérdező kommentje:
Sqjnos nem tehetem meg,hogy váltok,mert még csak most sikerült eladni az előzőt,a root az meg azért nem,mert elveszik a garancia.Ja és a családtagoknak nem kell ez a telefon.De azért köszönöm a választ.
2015. szept. 19. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!