Miért nem tudok sms-t küldeni? Továbbiak lent.
alcatel one touch (kinyithatós) dual sim kártyás telómról nem tudok sms-t küldeni. az üzenet küldő központ számát ellenőriztem, és az jó. már mindenféle beállítással megpróbálkoztam de nem engedi elküldeni. fogadni tudok üzentet.
továbbá ezelőtt a telefon előtt nem tlaálkoztam még két simkártyással, és nem tudom, hogy eggyel nem lehet vele boldogulni, feltétlen kell bele két kártya?
Nálunk itthon kb. 4 db dual SIM-es telefon van, a felében csak egy kártya van, és teljesen jól működnek. Sok Alcatel-em volt, egy dologra kell csak figyelni, hogy az adatkapcsolat általában csak a SIM1-nél működik. De ennek nincs köze az SMS-hez.
Viszont azt a hívásbeállításoknál be kell állítani, hogy a hanghívás az adatkapcsolat, vagy az SMS küldés melyik kártyát használja. Ha neked az 1-es slotban van SIM, de az üzenetküldésnél SIM2-re van állítva, akkor nem küld de fogad SMS-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!