Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan tudok telefonra olyan...

Honnan tudok telefonra olyan programot leszedni, ami minden leütést elraktároz?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek nincs okostelefonja, nekem van. Enyimről szokott belépni, a jelszavát nem tudom, és néha gyanús, mert egy volt haverommal már látták kettesben is, és sokat beszél vele. Magyarán mivel csak a telómról szokott belépni, és dugdossa, meg ne lássam a jelszavát, így gyanús. Ő tudja az enyémet, de nem szokott belépni. Már a szakításon gondolkodom. De ha meg tudnám szerezni a jelszavát, akkor talán megnyugodnék, vagy megbizonyosodnék róla, hogy megcsal. Jobb lenne tudni az igazat.
2015. szept. 17. 14:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha nem adja meg neked a jelszavát, az nem gyanús, hanem az a normális, és te vagy a bűnöző, ha meg akarod szerezni.

És te vagy a marha, ha megadod a neki a sajátodat.

2015. szept. 17. 15:45
 2/2 A kérdező kommentje:

Mert egy normális kapcsolatban nincsenek titkok. Ő a második barátnőm, sajnos az első elment. Hirtelen, váratlanul :'(. Akkor még nem volt facebook, vagyis volt, de nem mindenki ott élte az életét. Ő is elment nélkülem ha úgy volt, én is nélküle. De vele nem volt titkunk. Akkor még SMS volt a menő, és ha épp az ő telefonja volt közelebb, akkor arról írtam a haveroknak, és fordítva.

Viszont most én nem mehetek el nélküle, mert akkor meg akarom csalni, ha ő megy valahova, akkor nem mehetek utána, mert nem bízok benne. Nem élősködik rajtam, mert azon kívül, hogy használja a kocsit(és ő is tankolja, ha úgy van), meg a házamba lakik, de ha valamit veszünk, azt együtt vesszük(a kopódolgokat, amúgy minden egyéb az enyém, mosogatógéptől a TV-ig. Rezsibe nem száll be, nem szórja el a pénzt ezer ruhára, tehát amúgy megértenénk egymást, csak ez zavar nagyon, hogy többször beállít rossznak. Nem akarom kidobni, de ha nem jövök rá, hogy valóban megcsal-e, akkor ha legközelebb leszól, elküldöm.

2015. szept. 17. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!