Szerintetek hogyan tudnám feloldani a hulladék Sony Xperia J telefont ha PIN kód van beállítva és nem fogadja el a megadott számot és nem lehet gmail-el sem és a net is ki van kapcsolva?
Mondjad tesómnak....
De még a hibakeresés is ki van kapcsolva így nem lehet ADB-n keresztül sem megoldani.
ROOT engedély is van de recovery nincs rajta, hogy hard reset-eljem.
google.com/android/devicemanager
Jelentkezzetek be az adataival, zároljátok az eszközt, adjatok meg ideiglenes jelszót, aztán ha minden igaz, azzal majd fel lehet oldani.
Nem vagyok biztos benne de én ugy csináltam hogy a recovery menűből wipe data/ hard reset -eltem
A telefonom még a lezárás elött be volt rootolva + ha jol emlékszek akkor az usb hibakeresés is be volt kapcsolva de evel nem mentem semmire. (Hard resetel minden törlödik kivéve az ammi. A memoria kártyádon van más szoval appok, mentett gmail cimek stb)
#3 De nincs internet és az eszközkezelö se látja.
#4 Nem bootol a recovery-be semilyen kombinációval…
Tehát ha valami lehetetlen akkor az ez. De megnéztem még az alaplapot is és ott sincs semmi féle külön érintkezö amin keresztül a szervizbe meg lehetne oldani máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!