Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia M4 aqua vélemény?

Sony Xperia M4 aqua vélemény?

Figyelt kérdés
Ezen a telefonon gondolkozok, mert megtetszett, de nem nagyon értek hozzá, úgyhogy szeretném kikérni a véleményeteket.82 000 Ft-ért tudnám megvenni 2 év garanciával :)

2015. szept. 16. 19:58
1 2
 11/15 anonim válasza:
Ha leírnád majd az eredményt, véleményt, azt megköszönném, mert én is ebben a telefonban gondolkodok 😊
2015. okt. 19. 22:34
 12/15 anonim válasza:
ilyen telom van elég jo gondolom 8 gigas es 8 magos amit neztél csak elég körülmenyes volt rootolni föleg ha zart a bootloder e van de rootolva kiszedve belöle a sokk gyari felsleges alkamazasokat repeszt a maga 8 giga es 8 magjaval
2015. dec. 19. 22:29
 13/15 anonim válasza:
bocs elirtam csak 4 gigas:)ram
2015. dec. 19. 22:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Mi 4 gigás? Az M4 Aqua ramja 2, a tárhelye meg 8 GB, abból 1.39 használható fel szabadon.

Amúgy hogy pontosak legyünk a Sony processzora csak 4+4, a Huawei-é viszont valódi 8 magos, sokkal gyorsabb!

2015. dec. 20. 16:09
 15/15 anonim válasza:
Nekem is m4em van és eddig nemlehet rá semmi rossz szavam. Gyors, nemfagy le, letisztult az egész. Ami negativumot megemlittenék mellé az csupán annyi lenne, hogy ha több mindent futtatok rajta egyszerre akkor elkezd csöppet melegedni, de melyik telefon nem (jó tudom nem az összes de na :D)?! Azonban maint becsukom a felesleges appokat hamar lehűl. Lehet azért van mert nagyon karcsú telefon +ugye az üveghátlap, de ennyire nemértek hozzá szóval nem is mennék bele jobban. Röviden : eddig 10 pontból 10et bezsebelt nálam, valamint az egyik rokonomnak is m4e van és ő is ezeket tapasztalta amiket leirtam :) Egy tipp ha ezt vennéd meg (ha még nem vetted) a fényképezőben a 16:9es felbontást állitsd átt majd 4:3as arányúra mivel igy kitudod hozni a maximumot a kamerából is :)
2015. dec. 29. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!