ROOT-olás után véletlenszerű újraindulás?
Üdv!
Már legalább 6-7 telefont ROOT-oltam, de ilyen gondom még sosem volt
Mindig szinte ugyanazt kell megcsinálni és mindig működik
Jelen esetben egy HUAWEI Ascend P7 - ről van szó
RootGenius - szal ROOT-oltam, elsőre sikerült is, felrakta a KingUSER nevű ROOT jogot adó appot.
Minden szép és jó, minden működik, aminek kell meg is kapja a ROOT jogot, de a telefon egyszer csak gondol egyet és újraindul magától
teljesen véletlenszerűen, van hogy 10 percig is jó, de van, hogy 1-2 perc, független attól, hogy csinálok-e bármit is rajta
Eléggé idegölő jelenség
Nem szeretném a HARD RESET - et, mert rengeteg beállírás, stb elvész akkor (Bár meg tudok oldani egy teljes biztonsági mentést is)
De nem értem miért van ez, mert már nem az elő ROOT-olásom, és eddig sose volt ilyen
ROOT-oltam ár más Huawei-t, illeve Samsungot, Sony-t is, de mindig minden szépen ment
Itt sem írt ki semmilyen hibaüzenetet, szpen sikerült a ROOT.
a KingUser - ben volr egy app, ami alapból megkapta a ROOT jogot (gondolom maga a rendszer vagy valami összetevője)
Letiltottam a ROOT jogosultságát, és azóta nem indul újra (Bár azóta még nem használtam root-ot kérő apot egyet se)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!