Galaxy s6 edge vagy Nokia Lumia 930?
én egy kicsivel a 930 mellett vagyok, de csak összességben, lehet csak félek, de szerintem sokkal sebezhetőbb a kijelző széle az edge-en, állandó rettegésben élnék, mikor nyomom valamihez oda a szélét(pedig egyébként nagyon bejön a formavilága), 930-at meg csak leejteni tudod, oldalról kicsit jobban bírja a terhelést.
rendszerből nem vagyok kibékülve a wp-vel, de az androiddal sem, az viszont egy plusz pont a samsungnak, hogy talán az s6-os szériára végre sikerült egy olyan hardvert alátenni ennek a gány touchwiznek, hogy azt mondhatja az ember, felveszi gördülékenységben a versenyt egy lumiával vagy iPhone-al.
én wp-re akkor térnék vissza, amikor már a w10 elhozza a sok lumiafan által biztosra mondott népszerűségi növekedést, és végre olyan egyszerű dolgok, mint a facebook messenger hívás funkciója...vagy akár az az 1-2 hiányzó alkalmazás, ami a másik 2 platformon megvan, az megjelenik...én majd hiszem, ha látom. de tartósság miatt nálam 930 a nyerő(ha egy edge tulajdonos megnyugtat, hogy nem olyan sérülékeny oldalt, akkor inkább afelé húznék).
Nem kérdés hogy az s6 edge !
Nekem volt szerencsem egy 820 wp hez ..es lefagyott ujraindult magától. ..most van egy galaxy s5-öm ég es fold a kettő ez nem fagy nem indul újra es víz álló is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!