Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iphone 6 plus-t megéri...

Az iphone 6 plus-t megéri megvenni?

Figyelt kérdés

2015. szept. 14. 18:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez nem filléreskedés, ez csupán józan és. Bár látom neked bajok vannak az ár/érték arány fogalmával. Hadd magyarázzam el, a Suzukis példáddal:

Legyen a Swift ára x, értéke pedig y. Ekkor az ár/érték=x/y. Egy mindegy milyen másik autó ára legyen pl 30x. Ennek azonban az értéke is magasabb, ha abból indultunk ki, hogy a Swiftért a tényleges értéket kérték el árban, akkor mért ne lehetne ennél az autónál is így, tehát az értéke 30y. Ekkor az ár/érték= 30x/30y=x/y, ami a Suzuki ár/érték aránya is... Az iphonnál a baj, hogy ez az arány pl 2x/y, 3x/y, ami ugye rosszabb, mert aránylag többet fizetsz ugyanazért. Nem a levegőbe beszélek amúgy, pl a mobilarena sem szokott ilyen kevés pontot adni ár/érték-re: [link]

Mondom, lehet szeretni, de a kérdésre a válasz az, hogy nem éri meg megvenni. PONT

Amúgy nem Swiftem van minden autónkat újonnan vettük, mert vannak az életnek olyan területei, ahol a te szavaiddal élve nem lehet "filléreskedni".

Nekem is van tapasztalatom mind 3 nagy platformmal. Például erre: "biztos az átlagembert hallgatja le az NSA, és ha meg is teszi," rögtön beugrott amikor USA-ban eltették a telefonjaikat az emberek amikor olyan témákról beszéltek, amit nem akartak hogy lehalgassák.

Meg annyit, hogy munkahelyen nehogy már fb-t kelljen használni...szánalom...még netes külföldi hívásra se már...

"nem fogok azért mást használni, mert x ember azt mondja, hogy a wp vagy az android szerinte jobb, ráadásul olcsóbb is." Egyszer sem mondtam, hogy használj mást, csak a kérdésre válaszoltam, amibe te belekötöttél...De természetesen aki 2-3 év alatt 4 csúcskategóriás telefont fogyaszt el (Nexus 5, 5S, 6plus, 1020) annak biztos megéri, meg ért hozzá... De ma Magyarországon az átlag embernek nem éri meg. Mondom ezt úgy, hogy tisztában vagyok vele, hogy én is átlagon felüli színvonalon élek...

2015. szept. 15. 13:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Bocs, a Swiftes példában egyenes arányosság miatt van a 30x/30y, ha tényleges árát kérnék el akkor x/x=30x/30x=1 lenne.
2015. szept. 15. 13:39
 13/13 Patyi Kornél válasza:
Nem éri meg az iphone 6 plus az árát.Samsug s7 edge az megri.
2016. jún. 20. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!