Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri szerintetek váltani?

Megéri szerintetek váltani?

Figyelt kérdés
Nekem van előfizetéses mobiltelefonom, és a feleségemnek is,de mindkettő egy számlára megy.A kétéves szerződés hamarosan le fog járni, és mivel havonta 17- 25 ezres számlát kapunk, úgy döntöttünk, felmodjuk. Helyette választunk két feltöltőkártyás készüléket. A kérdés lényege az,hogy a kártyás telefonon a facebookot ugyanúgy tudjuk használni korlátlanul?Mert minden más, amit a neten akarunk megnézni, arra ott az asztali gép, a digi internet. Facén tartjuk a kapcsolatot, ha nem vagyok otthon, és az mégiscsak olcsóbb mint az sms. Köszönöm előre is!

2015. szept. 14. 14:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Melyik szolgáltató?

Úgy tudom a telenornál van korlátlan face.

Én vodás vagyok, feltöltős. Nekem olyan a díjcsomagom hogy ha 3000Ft-al töltöm fel az egyenlegem kapok ajándék 500MB netet, ha 5000-el akkor 1GB-ot, ez egy hónapig érvényes. Facéra bőven elég az 500MB

2015. szept. 14. 15:46
 2/2 A kérdező kommentje:
T- mobile szolgáltatás, ahol most vagyunk !
2015. szept. 14. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!