Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Microsoft lumia 535, többi lent!?

Microsoft lumia 535, többi lent!?

Figyelt kérdés
Most fogok venni egy Microsoft lumia 535 telefont.Első WP mobilom lenne.Tudnátok róla pár dolgot mondani,Előny hátrány stb? Ez a telefon lesz ezt már eldöntöttem.Meddig birja az aksi?facebook,messenger 1-2 játékra használnám és telefonálásra.Ezekre megfelel?

2015. szept. 13. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyszerű választás! Én január óta használok egy 535-öt, eddig egyszer sem akadt vagy fagyott le. Nálam az aksi 1 napot bír, ha egész nap nyúzom, ha hagyom pihenni (ez nálam ritka dolog, mert nagyon szeretem nyomkodni :D )akkor 2 napot röhögve bír, szerintem még többet is. Arra, amit írtál, tökéletesen megfelel. Ebben az árkategóriában nincs jobb. Ha még valamit akarsz tudni, írj nyugodtan.
2015. szept. 13. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 640 van de ahogy nézem csak kamera és aksi különbség van az enyém javára.

Hátrány? Nincs. Legalábbis szerintem. Gyors, nem fagy le, nem akadozik. A kezelhetősége is jó, könnyű. Én 4 év androidozás után váltottam, kb 5 perc után úgy kezeltem mintha mindig is wp-m lett volna, csak az idegbaj hiányzott amit az androidnál megszoktam. :)

Amire neked kell tökéletesen megfelel.

A 640-be 2500-as aksi van az 535-ben 1900-es. Nekem 1,5 napot bír úgy hogy megállás nélkül nyomkodom. Kb csak alvás és fürdés közben pihen a telefon. 1 napot a tied is bírni fog ha nem vagy olyan elmebeteg mint én.. :D

Amit én nagyon hasznosnak találok hogy pl a képeket automatikusan (persze ezt ki lehet kapcsolni) feltölti felhőbe, így nem kell hogy a telefonon foglalja a helyet, illetve ha gépre akarom menteni nem kell adat kábelezzek, a felhőből letudom menteni. Ugyan ez haszon a dokumentumoknál is, amit gépen gépelek rögtön elérhetővé tudom tenni a telefonomra és fordítva is. Ha most nincs is rá szükséged, ez jól jöhet. Hasznos dolog.

Hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha kérdésed van tedd fel nyugodtan ha tudok válaszolok bár én is még csak 3 hete vagyok wp tulaj. :)

2015. szept. 13. 18:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Pár kérdést még feltennék itt vagy privátban.
2015. szept. 14. 18:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Telenornál venném és 32.000ft a neten,üzletben is ennyi? Mennyire nehéz megtanulni használni? Bonyolult telefon?Pár tippet tudnátok adni hozzá?
2015. szept. 14. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!