Microsoft lumia 535, többi lent!?
Nekem 640 van de ahogy nézem csak kamera és aksi különbség van az enyém javára.
Hátrány? Nincs. Legalábbis szerintem. Gyors, nem fagy le, nem akadozik. A kezelhetősége is jó, könnyű. Én 4 év androidozás után váltottam, kb 5 perc után úgy kezeltem mintha mindig is wp-m lett volna, csak az idegbaj hiányzott amit az androidnál megszoktam. :)
Amire neked kell tökéletesen megfelel.
A 640-be 2500-as aksi van az 535-ben 1900-es. Nekem 1,5 napot bír úgy hogy megállás nélkül nyomkodom. Kb csak alvás és fürdés közben pihen a telefon. 1 napot a tied is bírni fog ha nem vagy olyan elmebeteg mint én.. :D
Amit én nagyon hasznosnak találok hogy pl a képeket automatikusan (persze ezt ki lehet kapcsolni) feltölti felhőbe, így nem kell hogy a telefonon foglalja a helyet, illetve ha gépre akarom menteni nem kell adat kábelezzek, a felhőből letudom menteni. Ugyan ez haszon a dokumentumoknál is, amit gépen gépelek rögtön elérhetővé tudom tenni a telefonomra és fordítva is. Ha most nincs is rá szükséged, ez jól jöhet. Hasznos dolog.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha kérdésed van tedd fel nyugodtan ha tudok válaszolok bár én is még csak 3 hete vagyok wp tulaj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!