Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A vodafonenál van valami...

A vodafonenál van valami kedvezmény?

Figyelt kérdés
Arra az esetre, ha már ezer és egy éve vodafonos vagyok. A pannonosoknál kaptam, de a voda weboldala egy kalap fos, ott nem tudom kideríteni, szereintetek van náluk olyan, vagy töröljem ki a s3ggem a kb. 10évvel?
2010. márc. 13. 01:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem szokott jönni sms, hogy feltöltöm min. 3 ezerrel, kapok plusz ezer ft-ot.

De amúgy nincs más, drága a beszélgetés is. Váltanék, de itt olcsóbb volt a telefon, ami persze nem kártyafüggetlen.

2010. márc. 13. 07:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha előfizetéses vagy, akkor hívd fel őket, és fogsz kapni egyedi ajánlatot. Ha tényleg régi és jó ügyfél vagy, akkor nagyon jó egyedi ajánlatokat szoktak adni!
2010. márc. 13. 07:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, van. Ha nem volt veled semmi probléma akkor szép ajánlatot kaphatsz.
2010. márc. 13. 08:07
 4/4 anonim ***** válasza:
8 évig voltam vodás. SEMMI kedvezményt nem kaptam. Még a hűségidő letelte után sem, mivel nem voltak havonta horribilis telszámláim. Ezért még a telefonokra sem kaptam nagy kedvezményt, pedig azt gondoltam 8év hűség után megérdemelném. Úgyhogy nem is újjítottam meg az előfizetésemet, átmentem a Tmobile-hoz. Nagyon jó telefonárak és előfizetések vannak. Pl 4 másik tmobiest bevonhatok (dominost is) és teljesen ingyen beszélhetünk. Mondjuk 1000ft a havi dija, de mi csak a barátnőmmel egy hónap alatt kb 45ezer forintot beszéltünk igy el. Tehát megérte. Ezért barátaim, családtagjaim is jöttek velem a tmobilehoz. Van ismerősöm, aki a tmobilnál van már nagyon-nagyon régen és hatalmas kedvezményeket kap. A vodánál nem adnak, vagy csak nevetségeset ennyi év hűség után. :(
2010. márc. 13. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!