Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Középkategóriás mobiltelefonok...

Középkategóriás mobiltelefonok (40-50ezer ft) közül Android vagy Windows Phone telefont érdemes vásárolni?

Figyelt kérdés

2015. szept. 12. 09:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Én lassan egy éve nyúzok egy Xcover2-t, 4.1-es androiddal.

Eddig tökéletesen meg vagyok vele elégedve - a páromnak is ilyen van, és ő is imádja.

Nem tudom, milyen szolgáltatónál vagy, de pld. a vodánál feltőltőkártyásan 65 000-ért már van Xcover3, 4.4-es Androiddal. Én, ha most váltanék, biztos abba fektetnék.

Remek telefon, az aksi 3-4 napot is kibír, nem kell félni hogy víz éri, vagy leesik... De, az ilyen kérdéseknek azért nincs értelme, mert ez ízlés dolga. Van aki az Androidra esküszik, van aki a Windowsra. Mintha azt kérdeznéd, hogy finom-e a tökfőzelék. :-)

2015. szept. 12. 13:57
 12/12 A kérdező kommentje:
11. Igazad van, ez ízlés dolga, de azért érdekel mások véleménye/ tapasztalata :)
2015. szept. 12. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!