Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan csináljam meg?

Hogyan csináljam meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vettem egy új windowsos telót, akartam a Facebookon írni vkinek és azt adta ki, hogy töltsem le a messengert. Eddig minden rendben volt, de mikor oda jutottam, hogy letöltsem meg nyomtam a telepítés gombot vagy mi az és azt írta, hogy

"Be kell állítani a Családi szolgáltatást

Ez az alkalmazás csak a Család szolgáltatás beállítása után tölthető le. Egy szülönek be kell nyitnia a windowsphone.com/family oldalt a számítógépén, be kell jelentkeznie a Microsoft- fiókjval, és be kell állítania a család szolgltatást."

Ezt írták ki és be is jelentkeztem abba az oldalba, de nem jött össze semmi, mert hát nem tudom miért. Szóval hogyan csináljam meg?? Már volt vkinek ilyenel dolga?? És hogy csinálta meg?? Köszönöm a válaszokat a előtte is. :)(:

2015. szept. 11. 19:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!