LG G3 velemenyek? Fontos!
Foleg azok valaszoljanak, akiknek van is ilyen telefonjuk..
Hol es mennyiert vetted?
16 gb vagy 32 gb?
Akkumlator gyorsan merul?
En a mediamarktba neztem ki 130.000 ft-ert.. 16 gb-os.. megeri?
16 gigás 130-ért? Abszolút nem éri meg! A 2 GB ram kicsit kevés a QHD-kijelzőhöz, nagy eséllyel fog laggolni, fagyni, inkább a 32 gigásat vedd meg, 3 GB ram már elég erős hozzá!
Meg aztán visszatérve: a MediaMarkt alapból drága, megbízható webáruházakból is már 100 000 Ft alatt megkapod a 32 gigásat is! Mobilkereskedés, Mobilvarázs, XXL GSM - nagyon jók, és még kiszállítási díjjal együtt is olcsóbb, mint a boltban, ráadásul a Mobilkereskedés-ben például gyári garanciával kapod!
Igen, a B-Tel is jó, megbízható, de amiket ajánlottam, azok is ráadásul azokban 100 000 alatt van, ráadásul a Mobilkereskedésben is ugyanúgy gyári garanciával, mint a B-Tel-ben!
És amúgy valóban, ha a 130-hoz hozzádobsz még tényleg csak pár ezrest, annyiért már van G4 is, ami sokkal-sokkal jobb!
Milyen hülyeségeket írnak, a memóriának köze sincs a kijelző felbontásához... A futó programok számához van köze, de nagyon sok programnak kell a háttérben futnia, hogy a 2 gb elfogyjon. A "hagyományos" programok mellett még 5-6 játék... Nem tudom, hogy van-e olyan hardcore telefonfelhasználó, akinél elfogy.
Amúgy a Lollipop frissítéssel már a G3 sem akad, bírja a Snapi 801. A G4 természetesen jobb, de egyéni véleményem szerint nem annyival, amennyivel drágább. Szebb a kijelzője és jobb a kamerája, viszont a képstabilizátort eltolták, videózás közben torzít a széle, engem nagyon-nagyon idegesített, el is adtam a G4-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!