Tapasztalatok-e lassulást iphone 5s-en ahhoz képest amilyen gyors volt amikor megvettétek?
Most tervezem, hogy veszek egyet és félek, hogy az új iOS lassan fog menni ezen a telefonon. Hiszen azóta megjelent a hatos és a hat plusz is.
Eddig az androidomat cseréltem évente olykor nyolc havonta, de ezt szeretném legalább két évig használni.
én azért inkább 2 évre tippelnék, de akár 3 évig simán jó lesz.
én azt tapasztaltam, hogy az iOS 9 meg egy kicsit gördülékenyebbé is teszi(pedig csak a public beta 3-at néztem). azért 2 év múlva már biztosan érezhető lesz rajta, de addig meg úgyis már azon gondolkozol, hogy mire lehetne majd váltani, szépen kényelmesen. szóval nyugodtan vegyél.
Az iOS9 még jobban is fut rajta mint a 8, illetve már kiadták a fejlesztőknek a 9.1-et, néztem róla videókat, az még gyorsabbnak néz ki.
Én iOS 11-re tippelek amikor érződni fog rajta, hogy már nem mai, de ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!