Merjem vízbe tenni?
Sony xperia m4 aqua telefont vettem nem rég. Illetve. Mivel igy olcsóbb volt, a tmobil raktárból rendeltem. Amiről azt kell tudni hogy, használt, de egy tökéletes állapotú telt kaptam. fólia volt elől es hátul is. Egy karc sincs rajta. Ámbár az ismerősöm azt mondta ne tegyem vízbe... Vélemény,tapasztalat?
Előre köszönöm :)
Kedves #6 valaszolo! Nem azt kertem hogy mondatonkent belekoss abba amit irtam! Ha nem tudsz ertelmes valaszt adni akkor inkabb gorgess tovabb es keress mas kerdest ahol fikazgathatsz kedvedre!! Es a "senkit sem hatsz meg" dumadat dugd fel magadnak :) nem kértem hogy orulj annak hogy uszom..
Mondjuk ha meg a kerdest sem ertitek nem ertem hogy varhatok ertelmes valaszt!
1-2 valasz volt normalis, ezeknek koszonom! A tobbi maskor meg se szolaljon ha nem tud egy szepet se irni!
Citromost. És amúgy hol ir olyat szerencsétlen hogy arra céloz,hogy meg kell ot sajnalni(meghat minket). Nem ertem mert basztatod szegenyt, o csak egy kerdest tett fel.. Te meg azzal piszkalod hogy sportol?? Most komolyan?? Hova fajul a vilag? Senki nem kényszerit hogy valaszolj, ha nem tetszik!!!
Kerdesedre valaszolva: nekem is m4 aquam van es kepzeljetek "kedves" negativ valaszolok! Vizallo, es mar sokszor fotoztam vizben a gyerekeimet es meg semmi baja! Amugy irtam neked privat uzit ezzel kapcsolatban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!