Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan lehetne a legolcsóbban...

Honnan lehetne a legolcsóbban Apple Iphone-t venni?

Figyelt kérdés
Az mindegy, hogy használt vagy sem, csak az a lényeg, hogy működjön és ne legyen a képernyőn karcolás, és ne legyen betörve. Lehetőleg Iphone 5-öt keresek. Nagyon szeretem az Apple Iphoneokat, csak ha újonnan venném az túl drága lenne.

2015. szept. 10. 19:19
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Valami tolvajtól.
2015. szept. 10. 19:34
 2/8 anonim ***** válasza:
40%

Kocsmában vagy kaszinóban. :D

Ha valaki megszorul eladja olcsón.

2015. szept. 10. 19:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokat.
2015. szept. 10. 22:31
 4/8 anonim ***** válasza:
52%

apróhirdetéses oldalakon ESETLEG megnéznéd?

meg mi az, hogy olcsón? egy gazdag embernek a 180ezer is tök olcsó, ha nem 220ért látja az új telefont.

2015. szept. 10. 23:06
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Nincs olcso ipone.
2015. szept. 11. 05:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Apróhirdetéses oldalakon néztem, van 40 ezerért is, de nem vagyok biztos abban, hogy épségben, működőképes állapotban megkapnám. Szeretném elmagyarázni nektek, hogy ennek az oldalnak az a neve hogy "gyakori kérdések". Az a lényege, hogy az emberek feltesznek egy kérdést és más emberek válaszolnak rá. Ezt az opciót szeretném én is, normális kérdésre normális választ várnék. Köszönöm a megértést.
2015. szept. 12. 13:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű. Csak olyan hirdetéseket nézz, amik a közeledben vannak, így személyesen meggyőződhetsz a telefon állapotáról amikor megveszed.
2015. szept. 13. 22:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos a közelben nincs eladó.
2015. szept. 14. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!