Mi lehet a baj az i900 Omnián a Nav n' Go I Go 8-cal?
Figyelt kérdés
Vettem egy használt i900 Omniát és amikor betettem a hozzá kapott Igo-s memóriakártyát , az első bekapcs-nál kérdezte, hogy telepítem-e. Rámentem , hogy igen, végigment a telepítés és feljött egy ablak, hogy a Samsung widget nem kompatibilis az Ma-karakterekkel stb., majd megkérdezte, hogy frissítem-e, igen-t mondtam, de megint jött az ablakocska és kérdezi, hogy frissítem.e és ez így folytatódna a végtelenségig....Amikor nemet nyomok neki, akkor elindul a Windows, de a programok közt nincs ott az Igo, csak az "Uninstall Nav N' Go I Go 8". Mit tegyek?2010. márc. 12. 16:58
1/1 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy régi kérdés, de lehet hogy másnak segít.
Megnyitod az intézőt --> Storage Card (memóriakártya)---> IGO8. És ott az application.dat-ot hosszan nyomod, másolás, majd bemész a Windows mappába ---> Start Menu ---> Programok és ott nyomsz egy parancsikon beillesztését. Utána a parancsikont átnevezheted IGO8-ra a rend kedvéért és kész ;)
2011. aug. 16. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!