Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Új Nokia E52 az ebay-ről?

Új Nokia E52 az ebay-ről?

Figyelt kérdés
Régebben már volt ilyen telefonom, és teljesen meg voltam vele elégedve! 6 évig bírta folyamatos használat mellett! Azért szeretnék ilyen telefont venni, mert a mai "okostelefonok" között már nem nagyon lehet találni olyat, amit hosszútávra terveztek.. (SZERINTEM!!) Szóval: Mennyire megbízható az oldal? És mennyi az esélye, hogy a telefon tényleg új?

2015. szept. 8. 12:05
 1/2 anonim ***** válasza:
En eddig tobb termeket is vasaroltam az ebayrol, korulbelul 20% az atveres, meg akkor is ha elso latasra ok-nak tunik az elado. Olyantol kell venni akinek lehet fizetni paypal-al, figyelmesen el kell olvasni a leirast. Ha valami gond van akkor elmeletileg a paypal visszaadja a penzed, de ez is mokas mert be kell bizonyitsad hogy a telefon nem felelt meg a leirasnak. Az en esetemben egy szervizdokumentet kellett kiallitassak egy gsm szervizben amiben meg kellett jelenjen hogy defektes a kepernyo, maskulonben nem adtak volna vissza a penzt.
2015. szept. 8. 12:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Kínában kezdték el újra gyártani a népszerű régi típusokat, új 3310-est is lehet kapni, csak ez már nem az a Nokia lesz, mint amit régen vettél, jobban jársz egy újjal, nem fog 6 évet bírni, de nincs kockázat.
2015. szept. 8. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!