Létezik ilyen telefon?
Bármelyik újabb lumia.
Én konkrétan a 640ről tudok nyilatkozni. A Microsoft évek múlva is foglalkozni a rendszerével ez egyértelmű. Nagyon jó képet csinál pedig az ára alapján alsóbb kategóriába sorolják, egy drágább készülék pedig sztem bőven kiolt egy jó digit gépet is.
Éjszakára szoktam csak töltőre tenni,akkor se teljesen lemerülve pedig jóformán nem tudom hogy néz ki a tárolási képernyő mert egész nap netezek, fényképezek,játszok rajta.
Nem fagy le, nem akadozik. Pörög, szépen teszi a dolgát.
Sony Xperia Z2 - legolcsóbban ez felelne meg szerintem az elvárásaidnak: alapban ugyan csak 4.4 KitKat van rajta, de frissíthető nem csak az 5.0-s, hanem az 5.1-es verziójú Lollipop-ra is, így pár évig biztosan támogatott lesz, ezen kívül hardveresen is bivalyerős!
A kamerája nem csak hogy 20.7 MP felbontású, amire nagyon sok kompakt gép képes, de ráadásul tűéles képeket csinál, ilyen éles képeket nem sok telefon kamerájával lehet csinálni, nézd csak meg a tesztfotókat a mobilarénában! Ez mellett pedig a Full HD videókat is 60 fps sebességgel rögzíti.
Mondanám még a Samsung Galaxy K Zoom-ot, ami pedig 10x optikai zoom-ra is képes, de annak meg nem ilyen jó a képminősége, és a Samsungok amúgy sem szoktak sokáig kapni frissítést (kivéve S4), úgyhogy szerintem felejtős.
Szóval szerintem Sony Xperia Z2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!