Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tönkrement az akksi?

Tönkrement az akksi?

Figyelt kérdés
Van egy fél éves Samsung Galaxy S5 telefonom. Pár hete sokkal gyorsabban merül, mint eddig, 100%-ról lemegy 40-re kb 4 óra alatt. Ez idő alatt hallgattam kb. fél óra zenét meg válaszolgattam facebookon, de nagyrészt le volt zárva a képernyő. Ez mitől van? Máris tönkrement volna az akksi?

2015. szept. 7. 16:44
 1/2 anonim válasza:

Ne így teszteld! Kapcsold ki a wifi-t, a gps-t meg minden futó alkalmazást.

Ezután két hétig működnie kell.

Ha nem akkor rossz az aksi.

2015. szept. 8. 10:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Ki van zárva hogy fél év alatt kinyúljon egy akkumulátor. A probléma a RAM-kezelésed a háttérben futó szolgáltatások, amik fogyasztják az energiát.

Ide copyzom amit egy régebbi kérdéshez írtam (ez aksira meg teljesítményre is jó):

Az összes tisztító programot gyorsan letörlöd, vírusírtóval együtt (ha van), teljesen haszontalanok.

Letörlöd a sok háttérben futó szemetet (Viber, Whatsapp meg a sok ilyen redvát).

Ajánlom hogy a facebookot, messengert is töröld le, tudod nézni böngészőből is.

Kapcsold ki a google play autofrissítést.

Kapcsold ki a wifi autokeresést.

Válts Apex/Smart launcher-re.

Location mode: battery saving

Fényerő: ne legyen automatic, állítgasd saját magadnak, vagy használj Lux-ot

Google now: kikapcsol

Bluetooth, NFC, GPS ki

Reboot

2015. szept. 8. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!