Android vagy Windows Phone?
Szeretnék új telefont venni, de nem tudom eldönteni, hogy milyet. Jelenleg Alcatel OT 995 Ultra-m van, Android 2.3 rendszerrel. Amiért váltani szeretnék: állandóan belassul, lefagy. Már mindent csináltam vele, gyári beállítások, hard reset, ram tisztító app, nem lesz jobb. Kezdem elveszteni a bizalmam az Androidban.
A Windows-os telefonok milyenek, mennyire használhatóak? Vannak hibái, buktatói? Amire nekem kéne: hívás, sms, gmail, esetenként net wifivel. Nem akarom elkapkodni, nem szeretném megbánni végül.
iOS-t nem ismerem, sosem volt a kezemben olyan telefon. Mondjuk Windows-os sem. Az iPhone nekem nagyon drága.
Maximum 40 ezret tudnék rászánni és 5" alatti méretben szeretnék.
Mindenképp Windows.
Androidos telefonok 100e fölött használhatóak, de még ott is akadnak fagyások. 40-ért pedig konkrétan használhatatlan, állandóan lefagy, kilép, kikapcsol.
Lumiák ellenben nagyon jók, árérték arányban a legjobb. Nem fagy, nem akad. 5" alatt pedig sztem nincs is olyan ami több lenne mint 40e.
Nekem lumia640 van, ez 5"-os. 45 újonnan, függetlenül.
Amit most néztem, az a Blackberry. Találtam is 40 alatt, igaz kicsit régebbi.
Tesómnak, apámnak BB van, nagyon meg vannak vele elégedve. Míg Androidos volt nekik mindennap szidták...
#4 Azért ezzel vitatkoznék. 70ért már lehet venni használható androidos telefont újonnan, használtan még olcsóbban is kapsz.
Kérdező: Hidd el, az hogy a gyártó nem tudta rendesen optimalizálni, nem az Android hibája. Vegyél Nexust vagy motorolát,azzal nem lesz ilyen gond.
wp-nél nem kell böngésző a gmail-hez, azonnal jelzi az új mail érkezését amint net kapcsolat van.
Androidom rendszeresen felejtette-el jelezni hogy emailem van, illetve hiányosan szinkronizált. Rendszeres volt hogy telefonrol néztem nem volt új emailem, ha gépről beléptem akkor volt vagy 10. Ilyet wp-nél nem tapasztaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!