Ha valakinek ilyen telefonja? Az legyen szives véleményt írni: Huawei ascend P6, G6, P7, P8 Lite és Sony Xperia Z1
Figyelt kérdés
2015. szept. 4. 12:23
1/1 anonim válasza:
Nekem Huawei P7 van. 3 hónapja vettem, nem mondanám, hogy a legjobb lenne a felsoroltak közül, de önmagában akkor is nagyon jó telefon, imádom! Persze vannak hibái ennek is, na de melyik telefonnak nincsenek? :D Például az egyik, hogy netezésnél van, hogy az oldalon néha görgetés helyett ránagyít a képre, de ez nagyon-nagyon ritka eset. A kártyafiókokról meg nem is beszéljünk: legalább 10 percbe telt, mire az egyiket sikerült kihúznom, de addigra a tüske is már össze-vissza görbült, mert nincs a fiók lukjában semmi, amiben megkapaszkodna, nagyon hülye megoldás, szerencsére a sim kártya első berakása óta nem használom. Meglepő módon ez a telefon fordítva működik, mint a többi, a sok használattal nem gyakrabban, hanem inkább ritkábban fagy, havonta max. 2x! De teljesen szerencsére nem tud blokkolni, mert ha fagy is, leállítás vagy újraindítás - ezekre mindig reagál, és utána semmi gond, úgyhogy nem hátrány a fix hátlap. Mostanában viszont elkezdte, hogy netezés közben egyszerűen csak úgy kilép a böngészőből, de egy kattintás, és újra ugyanott bent vagyok, szerencsére ez is nagyon ritka! Más probléma nincs vele, kellően gyors és erős, kijelzője pedig kristálytiszta képet ad. Kártyafüggetlenül 70 ezer Ft alatt az egyetlen normális Full HD kijelzős telefon jelenleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!