Használtok valamilyen telefontokot?
Figyelt kérdés
Ha igen milyen fajtát és milyen telefonra? Nem tudom, hogy kényelem és védelem szempontjából melyik lenne jobb a Lumia 535-re. Szilikontoktól olyan mintha 2x akkora lenne a telefon, fliptokok meg valahogy kényelmetlenek.2015. szept. 2. 20:35
1/9 anonim válasza:
Xperia l telóm van és én fliptokot használok szerintem jól néz ki igy
3/9 Jófej:D válasza:
Én is flip tokot használok, bár a töréstöl a rendes lehet hogy jobban megvédené, de a karcoktól elég jól védi.
4/9 anonim válasza:
Fliptok+kijelzővédő fólia. A fólia elég karistos lett, és nem tudom, mitől, de szerintem a kijelző megúszta. Samsung Galaxy S4. Ledobálni nem szoktam.
5/9 anonim válasza:
Xperia z1 elől hátul üvegfólia, fliptok de ha huzamosabb ideig hasznalom akkor kiveszem belőle mondjuk azert szeretem mivel a gyűrűs és a középsujjam közé befogom az alulra nyitódó részét és igy egy kézzel hüvelykujjal átérem az egészet biztonsagba, nem ejtem el ...
6/9 anonim válasza:
Nem. Sok értelmét nem látom. Az olcsó alcatel úgyis egy éven belül csere, kár rá tokot venni. A lumia 830 meg alapból is strapabíró, nem látom szükségét.
Ha vennék, olyat vennék, aminek lefelé nyílik az eleje.
7/9 Jófej:D válasza:
9/9 anonim válasza:
Van 2 TPU S-Line-om, de a gombok nehézkes kezelése miatt nem használom őket. Meg már nem is vigyázok a telefonra, mivel magától is szétesik (Xperia Z). Amúgy a szilikon tok jobban véd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!