SOS melyik telefon jobb ---> Iphone5s, vagy iphone 4s?
Figyelt kérdés
Köszi előre :-)2015. aug. 31. 21:13
1/7 anonim válasza:
Na vajon? A VW Golf3 vagy a Golf4 a jobb? Ez kb ilyen kategóriájú kérdés.
2/7 A kérdező kommentje:
De itt most telefonokról van szó :-)
2015. aug. 31. 21:21
3/7 anonim válasza:
Az meg egy hasonlat volt ( a lényeg: tök egyértelmű, hogy az 5S a jobb )
4/7 anonim válasza:
Ennyire sötét nem lehetsz. Ja, de.
5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kéne mást sértegetned, te sem tudhatsz mindent, én pedig a telefonokhoz nem értek túl jól..csak véleményt kértem nem kell így letámadni, de akinek nincs élete az oltogasson csak az interneten, amit nem arra találtak ki.
2015. szept. 1. 15:24
6/7 anonim válasza:
Nekem nincs életem? De jól ismersz...
A kérdésedre meg fél perc google után megvan a válasz, sőt, ha csak logikusan a számozásból indulsz ki, már akkor is megvan. De hát ugye...
7/7 A kérdező kommentje:
Figyelj nekem csak az volt a bajom, hogy nem tudtál értelmesen válaszolni és csak úgy leoltottál.Ha valami nem tetszik inkább ne írj véleményt, és ne sötétezz le másokat ---> Mindenki magából indul ki.
2015. szept. 1. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!