Pl egy Lumia 930 jobban megéri,még olcsóbban is,mint az S5.
2015. aug. 30. 18:43
2/12 A kérdező kommentje:
Nem szeretnek lumiat,valahogy nem jon be az op rendszer :(
2015. aug. 30. 18:45
3/12 anonim válasza:
Galaxy S5-öt szerintem már csak használtan éri meg vásárolni. 80 ezer körül, én többet nem adnék ki érte, hamar elveszti az értékét sajnos.
2015. aug. 30. 18:48
4/12 anonim válasza:
Nem erőltetem,de nem a legjobb telefon az S5 ennyiért,kérdezz másokat,hogy mit javasolnak.
2015. aug. 30. 18:49
5/12 anonim válasza:
Nem éri meg! Az a telefon egy hulladék!
Újonnan egy Sony xperia z3 vagy egy HTC one M8 1000x többet ér nála
Használtan a hardverapro. Hu-n 120ért van Galaxy s6 ami már tűrhető de egy LG G4 messze mindent ver
2015. aug. 30. 19:09
6/12 anonim válasza:
az s5 nagyon gyenge telefon volt mindig is, be is lassul, miért akarsz szart venni? ennyiért kapsz iphone 5, annál jobb nincs
2015. aug. 30. 19:44
7/12 anonim válasza:
nagyon nem éri meg.... Motorola Moto X Play van most ilyen árban... expansys.hu-n megtalálod
2015. aug. 30. 22:35
8/12 anonim válasza:
Nem rossz telefon, csak kicsit túlárazott! Ennyi pénzért Lenovo Vibe Z2 Pro, Sony Xperia Z2, LG G3 32GB, Huawei Honor 6, vagy közvetlenül a gyártó honlapjáról OnePlus One 64GB - ezek mind jobbak nála!
2015. aug. 31. 00:02
9/12 anonim válasza:
jó.. én megértem, nem vitatom a dolgot, az általad felsoroltak is jó telefonok... viszont a Motorolán közel stock és nagyon jól optimalizált android fut, és 2 év múlva is teljesen gördülékeny lesz... amit szinte egyikről se mondhatunk majd el... felesleges benchmark eredményekre is hivatkozni, nyilván erősebb hardver jobb 2D-s és 3D-s teljesítményt nyújt, viszont ez a mindennapi használat közben nem jelent semmit... nem fizet nekem a Motorola, mielőtt valaki megszólalna, viszont mindenki utánanézhet a dolgoknak... és pl annak is h már az új Moto G is, aminek jelentősen gyengébb a hardvere, simán veri a OnePlus One-t is mindennapos használat közben :D
mindegy.. nem akarok vitatkozni senkivel... csak gondoltam ezt leírom azért.. :DD
2015. aug. 31. 01:45
10/12 anonim válasza:
ja h az s5-re írtad... oké.. mindegy.. késő van.. :DDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!