Számhordozás működése?
Tegyük fel, hogy van egy ilyen számom: 0670-123-4567
Viszont én szeretnék átmenni (számhordozni) a telekomhoz. Akkor a 30-as szám is az enyém lesz? (0630-123-4567) ?
Köszi első! Ez igen érdekes! Tehát manapság már semmit sem mond az, hogy valaki 70-es, 30-as vagy 20-as. Lehet bármelyik. Hiába hívhatok ingyen 70-est, ha ő elhordozta a számát, igaz?
Mi van akkor, ha van egy hetvenes számom és elhordoztam a telekomhoz? Tovább hordozhatom a telenorhoz?
Bárhova. Bármikor.
Ha nincs tartozásod, és hűségidőd, akkor mehetsz.
Egy hónap alatt mentem Telenortol Telekomhoz (akaratomon kívül egy flottakezelő miatt), onnan pedig az UPC mobilhálózathoz. Az előhívóm mindvégig 20-as maradt. Ha újként mentem volna az UPC-hez, 31 lett volna az előhívószám.
1-es vagyok, nincs mit. Ezzel már szívtam meg én is, azt hittem, hálózaton belül telefonálok percdíj nélkül, aztán kiderült, hogy hordozott szám, le is vont egy csomó pénzt.:)
Úgyhogy ránézésre nem lehet tudni, hova tartozik a szám, de hívással, vagy kóddal le lehet kérdezni. Erről itt van bővebb infó:
Köszönöm szépen mindenkinek!
Egyébként ti előfizetésesek vagytok vagy feltöltősek? Keresem a (számomra) legjobb opciót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!