Érdemes most mbilt telefont venni vagy várjak karácsonyig?
60eft szánok rá és porálló legyen mit tudtok ajánlani?
5coll és 1920x1080 vagy 1280x720 kijelzö!
Nekem a Xperia z tetszik vagy z1 c 6903
Akkor egy 5collos telefonnál nem jó a 720p se a 540p vagy 480p sem,akkor mi a jó?
Ha nem jó 1920x1080
se 1280x720
960x540
854x480,akkor minek van ha ilyen az ár,akkor elég lenne egy 240x320 tárcsás hagyományos teló!
Nekem még megvan a K-750i Sonyiban ami csak 176x220p --1,8colos,és csak 10éves ,ja és a második aksi van benne
Már a fene se tudja mi lenne a jó de kell porálló vizálló ütésálló teló
Te irtad,hogy nem érdemes venni Fullhd vagy Hd mert a sima 854x480 vagy 960x540 is olyan a kijelzöje!
Már a fene se tudja mi a jó,csak legyen egy okos teló,lassan már a csecsemönek,és a Roma pulyáknak is ott van a suliban a teblet vagy a okos teló,hiába nincs kajára vagy tanszerre pénze
Nem...
5"-hoz a 480*800 vagy az 540*960 kicsi, túl pixeles.
(a 480*800 még 4,3"-hoz is kicsi...)
A FullHD meg értelmetlenül nagy, mert a HD-hez képest nem nagyon jelent előnyt, hacsak nem 3-4 cm-ről nézed a képernyőt.
Azaz 5"-hoz a HD az ideális.
A FullHD-nak valahol 6" felett van kb. értelme. Szerintem legalábbis.
Másfelől normális telefont a megjelölt árért, ami FullHD-s, biztosan nem fogsz találni.
Szóval be kell érned a sima HD-val, amivel egyébként a világon semmi baj, sőt, az IGP-nek még csak előny is a kievesebb pixel, és rajta keresztül az üzemidőre is jótékony hatással van, ha kevesebb pixelt kell vezérelni.
Szóval továbbra is a Lenovo S60-at tartom számodra ideálisnak. :)
Köszi,és ezeket a telókat,lehet frissiteni,a legujabb verzióra ami most LOLLYPOP 5,1V?
Mert biztos ha veszek egy telót ami legyen bármilyen azon csak kitkat 4,4 vagy 4,3 Jelly bean?
Még karácsonyig,van idö,ha kijönnek a ujabb készülékek talán szeptember 9 Sony LG Sansung stb a legujabb 2560x1440 kijelzös ebböl egy 4K ami 3840x2160,akkor elkezdenek zuhanni a régi HD vagy fullhD kijelzös,egyik hogy régi másik meg kicsi a kijelzös!
Mert itt legalább 5,2-6collig és 600-800ppi a pixelsürüsége!
Amugy mit gondolsz a Xperia Z ultráól?
6,4coll-1920x1080p-344ppi az jó mobil?
Egy a baj,nincs vakuja számit ez,ha jól tudom most még 70-75eft körül van ?
Köszi
A Lenovo S60 4.4-gyel jelent meg gyárilag, és ha minden igaz, 5.0-ra frissíthető.
Az jó kérdés, hogy az 5.1-et is meg fogja-e kapni, de az majd később derül ki.
"Még karácsonyig,van idö,ha kijönnek a ujabb készülékek talán szeptember 9 Sony LG Sansung stb a legujabb 2560x1440 kijelzös ebböl egy 4K ami 3840x2160,akkor elkezdenek zuhanni a régi HD vagy fullhD kijelzös,egyik hogy régi másik meg kicsi a kijelzös!"
Ezt a részt nem igazán sikerült megértenem, mindenesetre a 4K kijelzős mobilok minimum 200k fölött fognak indulni, mire ideérnek...
"Mert itt legalább 5,2-6collig és 600-800ppi a pixelsürüsége! "
Ez nagyon jó, és tény, hogy szuperül hangzik, csak nincs sok értelme, ha az emberi szem már a 350 PPI-t is tökéletesen pixelmentesen látja...
Xperia Z Ultrát alapból nem vennék, ettől függetlenül, mivel az Xperiák nem a megbízhatóságukról híresek.
Ettől függetlenül a FullHD felbontásnak annál a méretnél már van értelme, mert így egy 344 PPI-s sűrűség jön ki, amit írtál is.
Igazadvan,nekem meg egy Ericsson K-750i ami 10 éves és semmi baja csak az aksi ment tönkre kapot egy másikat,igy a második aksi van benne!
Igazad van,300felett már töléletes!
Csak egy a baj velük,ha kitalállják a 4k vagy 8K de az aksi méretenem növekszik,pl egyfolytába 2-3 napig,azt irták ,hogx a Xperia M4 az elbirja 24óráig és kb 70körül van mos Hd kijelzö!
És a kijelzö mérete sem növekszik a 5,2-5,5coll felett!
Mivel egy 4k vagy 8knál nem midegy hogy 1000ppi vagy csak 600,de akkor már 6-vagy 8collnál kell csinálni,és meg lehetne egykezesre vagy kétkezesre,esetleg egy toll vagy valami mást,hisz valakinek kicsi a keze valakinek meg nagy!
Én azt szeretem ha jó nagy a teló,nem farmelba kell hordani,hanem tokban a farmer oldalán,mert anyira vékony a teló,hogy a farmerban eltörik,nem olyen mint a régi hagyományos tárcsás teló ami jó vastag és tömege is van!
De a jövö eltönti hogy 4K sony hooza ve és a 8K meg melyik LG Samsug stb és utána 16K is lesz technika fejlödik,csak nehogy megölje a tudományt,vagy forditva,vagy olyan meleg legyen,hogy már nem birja a processzorja a 40-50fok meleget,régi öregek megmonták,nem jó ez a tecnika
Komolyan, majdnem kifolyt a szemem az orromon keresztül, mire végigolvastam a kommentedet :D
Tagolás? Mondatok ponttal való elválasztása?
Nem bántásból írom, csak már nagyon zavaró. :/
Megpróbálok jobban fogalmazni!
Régen még a kicsi teló volt a menö,most meg a nagy kijelzös!
Csak az aksi nem nagyok az üzemeltetési ideje,vagy elbirja a 2-4napot egyfolytába?
De a kijelzö se növekszik a 5,5collról 6-8collig!
Mit számit egy 4K hogy 800ppi vagy 600ppi ugy se lehet látni!
Utánna jön a 8K 16K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!