Betörött a Sony z1 compactom képernyője. Mit lehet vele tenni?
Leesett, és az a műanyag tok volt rajta, ami a két oldalát védi, de a sarkát nem. Két repedés van rajta a felső sarokban, nem nagy, de nem jól érzékel. Nem értek hozzá, de utána olvastam, és gondolom akkor az érintőpanel törött. Mit célszerű tenni ilyenkor? Szervízbe vigyem? Kb. mennyibe kerül? Tudom, hogy változó, de úgy mégis, hogy mire számítsak?
Amúgy januárban vettem...
Úgy tűnik, minimum 25-30 papír az ára (plusz a szerelés). Nincs rá biztosítás?
A biztosítást a vásárlás után maximum hatvan nappal lehet megkötni. Ha nem vásárláskor kötöd, be kell mutatni az ép telefont és a szerződést.
A számlán "Biztonság Program" a tétel neve. Ha gond van a telefonnal, minimális önrésszel javítják az ilyen problémát is.
Komplett kijelzőt kell cserélni.
15-25 ezer között találsz hozzá,a hozzávaló ragasztó 500-1000ft
hardverapro.hu-n nézz szét.
https://www.youtube.com/watch?v=jmxni3_CBjw
Nem nagy mutatvány a csere,de ha nagyon nem bízol magadban,akkor némi felárért cserébe szereltesd be azzal,akitől veszed a kijelzőt,vagy kérj meg egy ismerőst.
Sony szervíz,gsm boltok mind felejtősek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!