Galaxy s5 vagy xperia z2?
Figyelt kérdés
Sziasztok új telefont vennék !
Ez a 2 telefon között variálok , és a segítségetekre lenne szükségem .
Többnyire neteznék , telefonálnák , filmet néznék , fényképeznék rajta . Melyiket fogják tovább támogatni ? Melyiket válasszam szerintetek ?
2015. aug. 28. 14:31
1/6 anonim válasza:
Z2. Különösebb magyarázat nem kell hozzá.
Samsung legrosszabb a telefon piacon..
4/6 anonim válasza:
HELLO! eddig nekem is Samsungom volt most meg vettem a Sony xperia m4 aqua-at tökéletesen meg vagyok vele elégedve ennél jobb nem is kell. ha neked nincs szükséged pulzus mérőre meg beépítet távirányítóra akkor ajánlom a Sony bármely termékét ami épp a te igényeidnek meg felel.
5/6 anonim válasza:
Nem kéne isteníteni a Sonyt, majdnem annyira rossz a szoftver-optimalizációja mint a Samsungnak. Ennyi pénzért sokkal jobb telefont tudsz venni ezeknél.
Motorola moto x
Nexus 5
Oneplus One
Ezek még olcsóbbak is tudtommal.
Ha fontos a támogatottság, akkor Nexus-okat nézegesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!