Okosteleofont keresek qwerty billentyűzettel, tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Sony ericson xperia pro-m van jelenleg, de a memóriamérete miatt kezd kissé elavulni, nagyon nehezen boldogulok vele, alig fut rajta valami...
Manapság adtak ki bármiylen telefont ami lehetőséget ad a valódi gombokkal történű betűbevitelre?
Az a helyzet, hogy sokat írok, és bárki bármit mond én mindkétféleképpen megtanultam írni,de gombokkal egyértelműen gyorsabb vagyok, jóval kisebb hibaszázalékkal...egyszerűen használhatóbb, és nem szeretnék fél tablet méretű telefont sem, csak azért, hogy a billentyűzete élhetőbb legyen. Zsebben szeretném tartani!
Egy Android rendszerű telefont szeretnék nagyobb memóriával (belső és RAM egyaránt) mint az xperia pro mk16i, hasonló méretben, qwerty billentyűzettel. Létezik vajon megfelelő?
2015. aug. 27. 21:59
1/1 anonim válasza:
Androidos telefonból ma már nem gyártanak valódi fizikai qwerty-set.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!