Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem szól a jobb fülhallg...

Miért nem szól a jobb fülhallgató?

Figyelt kérdés

Adott egy Huawei S7-931 tablet, amin nem szól a többi eszközön tökéletesen működő fülhallgatók egyike sem.

A bal oldal minden esetben jól működik, de a jobb sajnos csak akkor hallható ha igen erősen koncentrálok, és kivettem a másikat a fülemből.

Hosszas bűvészkedés után néha sikerül eltalálnom hogy mennyire kell kihúzni a jack aljzatból a dugót, de úgy viszont halkabban, és csúnyábban szól a kettő együtt.

Próbáltam már 2, illetve három műanyag karikával ellátott jack dugós fülhallgatót, de nincs változás.

Remélem nem kell belenyúlni, illetve nagyobb összegeket költenem a tabletre.

Este 8óra körül tudom elolvasni a legközelebbi válaszokat, illetve válaszolni az esetleges kérdéseitekre.

Előre is köszönöm a válaszokat és azt hogy időt szántatok rám.

2015. aug. 27. 17:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!