Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyek azok a hasznos programo...

Melyek azok a hasznos programok amelyeket csak egy bizonyos platformon találok meg de a többin nem?

Figyelt kérdés

Leginkább olyanra lennék kíváncsi amire még csak alternatívát sem találok. Gondolok itt olyanra mint pl. a Windows Phone Cortana-ja, persze, tudom, hogy Magyarországon jelenleg nem elérhető a szolgáltatás. Kérlek írjatok még ilyeneket iOS-ről, Androidról és Windows Phone-ról is, de Firefox OS és Black Berry nem érdekel.

Köszi a segítséget.

2015. aug. 27. 13:34
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Mert szerettem volna a válaszok alapján eldönteni, hogy milyen készüléket vásároljak, sajnos a régi kezdett belassulni. Nem érzem úgy, hogy otthon lennék a témában, bár köszönöm az elismerést, gondoltam, hogy vannak nálam kockább emberek is. Nem szeretek magammal laptopot cipelni sőt, még táblagépet sem és manapság egy jó telefon egy jó applikációval csodákra képes, közel olyanokra mint egy 6-8 évvel ezelőtti PC. Utazásaim során a mobilom tényleg okos kell legyen. Ideális esetben én sem mobilon szerkesztek szöveget vagy videót. De olykor az anyagot időben szalonképessé kell varázsoljam és nem tudom megvárni, hogy hazaérjek. Mellesleg a szövegszerkesztést ne úgy képzeld, hogy pötyögök egy parányi kijelzőn, van erre program androidon

[link]

és

iOSen

[link]

Ismer olyan parancsokat, hogy pont, vessző, új sor, kérdőjel és így tovább. Nem mondom, hogy álmaim applikációja de a célnak megfelel, leszámítva hogy internet szükséges a használatához.

2015. okt. 4. 04:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!