Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van valakinek Lumia 830-as...

Van valakinek Lumia 830-as telója?

Figyelt kérdés

Lenne pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban :)

1.Hol lehet beállítan a hívásvárakoztatást?

2.Hol tudom visszaállítani a csempék színét gyárira(amikor vegyes színűek),mert a beállításokban csak új témát vagy képet tudok beállítan,nem tudom eredetire vissza?

3.Csengőhangot hogyan tudok memó kártyáról beállítani(mert csak a gyáriakat engedi)? Illetve sms hangot hol lehet állítani?

4.Hogyan lehet a bing helyett a google-t beállítani alapértelmezett keresőnek? Hiába állítom át,akkor is a bing-et nyitja meg egyből.

Röviden ennyi :)

Előre is köszönöm a válaszokat!!!

2015. aug. 25. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:

1 - beállítások - hálózat+ - hívásbállítások/beállítás - hívásvárakoztatás

2 - beállítások - kezdőképernyő+téma - kezdőképernyő hátterénél eltávolítás (alá van húzva)

3 - gépre csatalkoztatod, és bemásolod a telefon memóriájában lévő Ringtones mappába, vagy letöltöd a Microsoft Mobile által kiadott Ringtone Makert, és megvágsz egy zenét (SMS-nél ugyanez)

4 - nem lehet, az egy dedikált Bing gomb, viszont az Internet Explorer speciális beállításaiban be lehet állítani, hogy ha a címsorba beírsz valamit, majd entert nyomsz, akkor Google-ban keres rá

2015. aug. 25. 21:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!
2015. aug. 25. 21:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Még azt megkérdezhetem(lehet,hogy rosszul fogalmaztam),hogy a Témaszín is el lett állítva,így a csempék is azt a színt kapták meg.Ott viszont nem tudom visszaállítan,hogy a gyári(vegyes színűek) legyenek.
2015. aug. 25. 22:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy "gyári, vegyes színűek". Vannak alkalmazások, amik az általad kiválasztott témaszínben pompáznak, és vannak olyan alkalmazások, melyeknek a csempéit nem lehet átszínezni.
2015. aug. 25. 22:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem,és köszönöm!
2015. aug. 26. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!