Magyarországon van ilyen szervíz?
Figyelt kérdés
Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni,hogy magyarországon van-e Elephone szervíz ? Neten nézegettem,de nem találtam sehol :/ .
Ha van akkor elmondjátok,hogy melyik városban?
Köszönöm
2015. aug. 24. 20:49
1/4 remenyo válasza:
A hivatalos magyar forgalmazója az elephone-nak a Ping digital.
A cég kizárólag a náluk vásárolt készülékek szervizelését vállalja, mind garanciális, mind térítéses esetben.
Ha ott vetted, akkor a cím:
1066 Budapest, Zichy Jenő utca 10
Egyébként, nem tudom, hol van máshol.
Ajánlom az ifixit.com oldalt, ha Elephone P6000 Pro van neked, ha nem, akkor nem tudok segíteni. (Én)
2/4 A kérdező kommentje:
Koszi a választ. Még nem vettem telefont de ebből a márkából tervezek venni egy p8000ret (kamera miatt) és utána akarok járni Mindennek. De nem sok helyen van :/ lehet néznem kell egy másik videózásra és képekre alkalmas telefont :/.
2015. aug. 24. 21:39
3/4 anonim válasza:
13 mp nem olyan jó, ha azért akarod csak venni.
4/4 A kérdező kommentje:
Te milyet ajánlást videózásra és képkészítésre ? :) ( van kamerám :D ).
2015. aug. 24. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!