A Clean Master nevű appban az alkalmazáskezelőben mit csinál a mentés funkció?
Azt látom, hogy egy mappába csinál vmi backupot (csak azt nem tudom mit), és ha rámegyek közvetlen a mentés után a felesleges fájlokra, kijön rengeteg adat un. elavult apk néven.
Ezeket kitakarítom.
Na most tulajdonképpen ezzel mit csináltam?
Mert hely se szabadul fel se semmi.
Amúgy ha már itt tartunk: ha a play áruházban frissítem az alkalmazásokat, akkor idővel mindig tapasztaltam hogy fogy a hely. Pedig én eddig úgy gondoltam hogy ilyenkor felülírja a frissítés az elavult programot.
Ezt is elmagyaráznátok kérlek benneteket, meg azt hogy mik azok az elavult apk-k?
Előre is köszönöm!
Igen?
Mik a tulajdonságai?
Majd holnap úgyis rákeresek de mint láthatod, a Clean Masternél is írhatnak akármit, attól még úgy tűnik mégse olyan frankó. :D
UC browser tényleg jó, nagyon gyors (főleg lassú internetnél érezhető a különbség). Elvileg gyorsabban is tölti le a dolgokat és tényleg úgy tűnik hogy gyorsabb, de még nem mértem le :). Témákat is lehet benne állítani, és lehet telepíteni hozzá add-onsokat is. (Pl google fordító, adblock) Flash player is működik benne. A videó lejátszója is fejlett...
Most ennyi jutott eszembe.
UC ban az a jo hogy
- normalisan tori az oldalakat
- ingyeb flash player ( minden online jatek jatszhato)
- gyors meg lassu nettel is.
- igen a temak is frankok;)
- es egyszeru hasznalni.
-ja meg gyorabban tolti le a cuccokat.
Köszönöm, akkor letöltöm azt! :)
(Bár a CM Browserrel sem volt semmi bajom, az is elég gyors, bár néha szarakodott, szóval nem eléggé. De a Chrome-nál mérföldekkel jobb az is. xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!