Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont vegyem?

Melyik telefont vegyem?

Figyelt kérdés
Iphone 5s vagy lg g3 melyiket vegyem?melyik a jobb telefon?

2015. aug. 23. 23:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
Nekem lg g3-am van, es tokeletes telefon szerintem. Nekem is az emlitett ketto kozul kellett valasztani, nem bantam meg!😌
2015. aug. 24. 11:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Utolsó, egy elemzést tudnál írni nekem a g3 ról?

Pont most tervezem, hogy lecserélem a lumia 830at, és talán egy g3 lesz a csere...de a sok jó mellett rengeteg rosszat olvastam róla eddig, a 2gb ramos verzióm lenne.

2015. aug. 24. 13:51
 13/14 anonim ***** válasza:
84%

Nekem volt már droidos telom is meg alma is meg windows is.

Nálam így jönnek.

Alma

Windows

Droid

Hogy miért?

Lehet a telo 4 magos , meg 3 gb ram , meg stb...ha egyszer a rendszer nem stabil akkor élvezhetetlen...tapasztalatból mondom az almának volt a legstabilabb rendszere és utána jött a windows aztán a droid..amiből most épp egy note4 et használok...de egyszerüen..áhh.

Szóval szerintem iphone. Remélem tudtam segíteni. :)

2015. aug. 24. 15:44
 14/14 anonim ***** válasza:
#12 Tudom, nem engem kérdeztél, nem akarok beleszólni, de laggolás témában eléggé megoszlik a vélemény a G3-ról! Személyes tapasztalatom ugyan nincs, de majdnem ilyet vettem, na a lényeg, hogy ez a gond könnyen fennáll a QHD-kijelző miatt, ezért ha az ártöbblet nem gond, inkább a 3GB ramosat ajánlom!
2015. aug. 24. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!