Melyik telefont vegyem?
Figyelt kérdés
Iphone 5s vagy lg g3 melyiket vegyem?melyik a jobb telefon?2015. aug. 23. 23:08
11/14 anonim válasza:
Nekem lg g3-am van, es tokeletes telefon szerintem. Nekem is az emlitett ketto kozul kellett valasztani, nem bantam meg!😌
12/14 anonim válasza:
Utolsó, egy elemzést tudnál írni nekem a g3 ról?
Pont most tervezem, hogy lecserélem a lumia 830at, és talán egy g3 lesz a csere...de a sok jó mellett rengeteg rosszat olvastam róla eddig, a 2gb ramos verzióm lenne.
13/14 anonim válasza:
Nekem volt már droidos telom is meg alma is meg windows is.
Nálam így jönnek.
Alma
Windows
Droid
Hogy miért?
Lehet a telo 4 magos , meg 3 gb ram , meg stb...ha egyszer a rendszer nem stabil akkor élvezhetetlen...tapasztalatból mondom az almának volt a legstabilabb rendszere és utána jött a windows aztán a droid..amiből most épp egy note4 et használok...de egyszerüen..áhh.
Szóval szerintem iphone. Remélem tudtam segíteni. :)
14/14 anonim válasza:
#12 Tudom, nem engem kérdeztél, nem akarok beleszólni, de laggolás témában eléggé megoszlik a vélemény a G3-ról! Személyes tapasztalatom ugyan nincs, de majdnem ilyet vettem, na a lényeg, hogy ez a gond könnyen fennáll a QHD-kijelző miatt, ezért ha az ártöbblet nem gond, inkább a 3GB ramosat ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!