Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony xperia sp telefonom van...

Icecream17 kérdése:

Sony xperia sp telefonom van és azt mondták már nincs sok neki hátra, miert? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ma elvittuk szervizbe azt a problémát megoldották az most mindegy és azt mondták hogy ez a készülék nemsokára tönkremegy. 2014 tavaszan kaptam úgy gondolom még jó pár évig működnie kéne. Amikor néztem mindenki azt mondta hogy hú ez most nagy durranás lesz még minden ezt vegyem meg. Jó azt látom hogy távolról sem tökéletes de nem értem miertmmondták rá hogy majd tönkre fog menni amikor nem is nézték meg csak kitisztitották a hangszoróját.
2015. aug. 22. 18:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy ezt így meg lehet állapítani hogy mikor fog tönkremenni. Nem lehet hogy rád akartak sózni egy másik újabb drágább telót?
2015. aug. 22. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!