Szerintetek milyen telefont vegyek?
#2 És ezt most minden kérdéshez beírod ahol szerepel az iPhone szó?
Nekem is az van, (5S), ami nem is a legújabb, mégsem volt soha ilyen gondom vele. Ismerőseim bő felének szintén az van, senki nem panaszkodik rá, és iPhone-t csak újabb iPhone-ra cserélnek.
A tiéd valami egyedi eset lehet...
Ne vegyél.
Az is biztos csak úgy magától tört le...
Szerintem ott kőkemény user error volt, nem véletlen hogy csak nálad jöttek elő ezek a "hibák".
Most meg duzzogsz megsértődve.
End of story.
Benézted mert pont nem vagyok iPhone fan, azt veszem ami éppen megtetszik. Előtte WP-m volt, az is bejött, droidom is volt, azt alig vártam hogy eladhassam.
Kicsit nehéz elhinni, hogy egy olyan telónál ahol az anyagminőség és az összeszerelés élvonalbeli, csak úgy maguktól letörnek dolgok.
" azt veszem ami éppen megtetszik."
"és iPhone-t csak újabb iPhone-ra cserélnek."
wtf?
Amúgy megnyomtam és letört. Csak úgy. De ezt hiába magyarázom egy "ájfon helyett ájfon" elvakultnak.
Értelmezni tudsz egy mondatot?
Az ismerősi körömről írtam hogy akinek iPhone van, az helyette is azt vesz, nem magamról...
De már megint elkövettem azt a hibát, hogy leálltam vitatkozni olyanokkal akikkel nincs értelme, felületet adva a lepontozó agyhalottaknak, szóval részemről off.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!