A Viberrel csak velem egy nemzetiségű felhasználót hívhatok?
Figyelt kérdés
Eddig szinte biztos voltam benne, hogy a válasz nem. De van egy ausztrál barátnőm, és a Viber azt írja ki, hogy ehhez a számhoz nem tartozik felhasználó, pedig igen. Nem értem, mi lehet a baj. Talán az, hogy nekem nem IOS-os, hanem Androidos telefonom van? Mit tudnék csinálni, hogy a Viberen tudjunk beszélgetni?2015. aug. 22. 10:02
1/4 anonim válasza:
Rendesen írtad be a számot? Tehát +........ így?
2/4 A kérdező kommentje:
Hát ő írta be 04-vel. De igazából ezt azért nem értem, mert akkor a 06-nál miért működik?
2015. aug. 22. 10:17
3/4 anonim válasza:
Próbálja így: +3620....(példa a 20 mint telenor) vagy így: 003620....
4/4 anonim válasza:
Elvileg 06-al se kéne működnie. Próbáld meg átírni a számot, nem tudom hogy a 04-nek mi a hivatalos verziója mint nálunk a 06-nak a +36, de kérdezd meg tőle vagy keresd meg neten.
Én simán beszélek német számmal úgyhogy az nem lehet baj, de még a whatsapp csinálta azt hogy a magyar számot felismerte 06-al, a németet nem ismerte fel 0049-el csak +49-el lehet a viber is érzékeny rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!